Известие

Collapse
No announcement yet.

Фарове GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
    Вчера си свалих фаровете и днеска ги направих като на колегата, по късно ще кача и снимки от процеса на работа, обаче искам да отбележа, че не се постига ефект като при нови фарове, самите стъкла са помътнели съвсееем лекичко и някакси ме дразни това, но това е положението!!!

И едно въпросче офтопик: дали някой има представа откъде да си намеря полупрозрачна боя или нещо такова??? В смисъл като боядисам стъкло с нея да даде отенък на цвета но стъклото да си остане прозрачно!!!
    Пробвай с нещо да ги изчистиш.Ако го лакираш май пак няма да стане.Според мен.

Comment

Вчера си свалих фаровете и днеска ги направих като на колегата, по късно ще кача и снимки от процеса на работа, обаче искам да отбележа, че не се постига ефект като при нови фарове, самите стъкла са помътнели съвсееем лекичко и някакси ме дразни това, но това е положението!!!

И едно въпросче офтопик: дали някой има представа откъде да си намеря полупрозрачна боя или нещо такова??? В смисъл като боядисам стъкло с нея да даде отенък на цвета но стъклото да си остане прозрачно!!!
      хайде пусни снимки да ги видим как са станали фарчетата

Comment

• Колеги мога ли да спася халогените.Силно са очукани от камъчета и не виждам дали могат да се полират или нещо такова
        ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
          Ако съм те разбрал правилно, търсиш трансперантна боя?
          Продава се в "Бриколаж", примерно, и има над 10 цвята
          Искам да боядисам самите стъкла на фаровете, обаче да си останат прозрачни и мисля, че с това което казваш ще стане, обаче дали може после да се мине и с лак и втвърдител за да го запечатат???

Comment

• Използвай автолак.Единствено се съмнявам че ще ги направиш еднакви.
            sigpic
            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
              Използвай автолак.Единствено се съмнявам че ще ги направиш еднакви.
              Абе то и аз се съмнявам, ама нали за това зимам боя, която дава само отенък на цвят и оставя стъклото прозрачно, ще правя опити преди това и като видя, че не се случва може и да се откажа, ама ако докарам цвета много ше ми тичат тъмно сиви прозрачни стъкла на форовете!!!

Comment

• Ето и обещаните снимки :
                Attached Files

Comment

Абе то и аз се съмнявам, ама нали за това зимам боя, която дава само отенък на цвят и оставя стъклото прозрачно, ще правя опити преди това и като видя, че не се случва може и да се откажа, ама ако докарам цвета много ше ми тичат тъмно сиви прозрачни стъкла на форовете!!!
                  С тази боя е много тънка границата между светло и тъмно.Ако пръснеш мааалко повече и става манджа с грозде.
                  sigpic

Comment

Искам да боядисам самите стъкла на фаровете, обаче да си останат прозрачни и мисля, че с това което казваш ще стане, обаче дали може после да се мине и с лак и втвърдител за да го запечатат???
                    С трансперанта си боядисай самия мигач, за да стане опушен
                    А стъклата ги остави на мира, че като ги гледам колко са изгоряли, ще светнеш като кандило
                    Опитай да ги полираш, но не ги пръскай с лак, освен ако не слагаш пластификатор в него.
                    Другият вариант е ксенон, ако още нямаш
                    sigpic

Comment

С тази боя е много тънка границата между светло и тъмно.Ако пръснеш мааалко повече и става манджа с грозде.
                      Ок, дай някаква идея как да не стане манджа с грозде, щото и мен много ще ме е яд ако прецакам стъклата, само не казвай да не се захващам изобщо, защото вече си го наумих и няма да мигна докато не го направя! Отворен съм за предложения как да докарам еднакъв цвят навсякъде??? А Ксенонче имам, ама и преди него си светеха доста добре! Даже бях очуден и аз!

Comment

• Не мога да ти кажа как да го направиш.Вземи един спрей и пръсни обикновено стъкло.Твоята ръка не е моята.Прецени.Тези спрейове не са качествени според мен.Разклати го хубаво преди употреба, ама хубаво.Колкото повече свършва боята толкова по-тъмна става.
                        sigpic

Comment

Не мога да ти кажа как да го направиш.Вземи един спрей и пръсни обикновено стъкло.Твоята ръка не е моята.Прецени.Тези спрейове не са качествени според мен.Разклати го хубаво преди употреба, ама хубаво.Колкото повече свършва боята толкова по-тъмна става.
                          Тенк ю съм ти, утре ще пробвам на стъклото първо и ако стане ще го направя и ще пусна още снимки!!!

Comment

• Може да ги почистиш с водна шкурка. Според мен ще се изчистят хубаво.
                            Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                            EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                            EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщение
                              Може да ги почистиш с водна шкурка. Според мен ще се изчистят хубаво.
                              Абе на един приятел на Омегата(от новите) го пробвахме със водна шкурка и направо им разказахме играта, помътняха много яко, ама незнам ако първо ги мина със водна шкурка и после ги боядисам и лакирам отгоре дали няма да стане???

Comment

Абе на един приятел на Омегата(от новите) го пробвахме със водна шкурка и направо им разказахме играта, помътняха много яко, ама незнам ако първо ги мина със водна шкурка и после ги боядисам и лакирам отгоре дали няма да стане???
                                Е това вече не знам. Аз лично не бих рискувал.
                                Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                                EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                                EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Working...
                                X